Bij Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, nabij Lelystad, heeft u de mogelijkheid om uw producten in ammoniak koelcellen te laten bewaren. Als specialist in geconditioneerde opslag bieden wij bij elke opslag van producten een totaalpakket aan services aan. Het bewaarproces dat wij hanteren is dan ook in fases opgedeeld: drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Uiteraard houden we u tijdens het hele proces op de hoogte van de status en de bewaarmethoden die wij toepassen. Bovendien vertrouwt u te allen tijde op deskundig advies van onze specialisten, bijvoorbeeld wanneer specifieke bewaring, zoals door middel van ammoniak koelcellen, het best toegepast kan worden. Ons koelhuis is onder meer SKAL- en GLOBALG.A.P.-gecertificeerd, waardoor u vertrouwt op een veilige, betrouwbare en verantwoorde productbewaring. 

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Ammoniak koelcellen voor een efficiënte en verantwoorde koelopslag

 

Naast de ULO- en DCS-bewaarmethode, waarvoor optimale kennis van zaken vereist is, passen wij ook de bewaring van diverse producten in ammoniak koelcellen toe. Ammoniak is een natuurlijk koud middel en daardoor extra maatschappelijk verantwoord. De energievoordelen zijn groot en dit maakt de opslag van producten in ammoniak koelcellen ook kostenefficiënt. Ook zijn er minder koeluren nodig en is er sprake van minder vochtverlies, waardoor de productkwaliteit goed op peil kan worden gehouden.


Bespreek met ons de mogelijkheden

Wilt u meer informatie ontvangen over ammoniak koelcellen bij Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, in de buurt van Lelystad? Of wilt u weten wat de beste manier is om uw specifieke type product te bewaren? Wij kijken graag met u mee en zoeken met u naar de beste bewaaroplossing. Om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken vult u het contactformulier in of belt u naar 0321 31 55 88.