Koelopslag fruit

Een goede en professionele koelopslag voor uw voorraad aan fruit en groente is van groot belang. In veel gevallen is het inschakelen van een koelhuis voor verse producten nodig, waar u een koelcel kunt huren die precies is afgesteld op beste condities die uw groente en fruit nodig hebben. Koelhuis Dronten is graag uw specialist wanneer u koelopslag voor uw groente en/of fruit nodig heeft. Wij bewaren fruit zoals appels en peren in kist onder speciale condities, maar ook andere producten zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten en bloemen. Wat voor teelt of groothandel u ook heeft; u kunt altijd rekenen op ons gespecialiseerde koelhuis voor verse producten. Wilt u een koelcel huren voor uw groente en/of fruit? Dan profiteert u bij ons bovendien van diverse voordelen.

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Gecontroleerde koelopslag voor uw groente en fruit

 

Wanneer u groente en fruit niet onder de juiste omstandigheden bewaart, treedt er logischerwijs kwaliteitsverlies op. Voor een optimaal behoud van de kwaliteit van uw verse producten, is het opslaan van deze producten in een gespecialiseerd koelhuis de ideale oplossing. Onze dienstverlening en koelcellen zijn erop gericht om gewichts- en kwaliteitsverlies tot een minimum te beperken. Doordat wij gespecialiseerd zijn in ULO- en DCS-bewaring, kunnen wij dit garanderen bij koelopslag van elke specifieke soort groente, fruit en andere producten. Een koelcel huren bij Koelhuis Dronten zorgt er dan ook voor dat uw groente en fruit een volledig geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan.


Voortdurend controle over het proces

De condities in de koelcel die u bij ons voor uw groente en fruit kunt huren, worden heel precies geregeld door middel van een computergestuurd systeem. Hierbij hoort uiteraard ook een nauwkeurige controle van de koelopslag van groente, fruit en andere verse producten, die ons koelhuis in samenwerking met FBR Wageningen gestructureerd uitvoert. Wij volgen hun adviezen op en streven ernaar om elk specifiek bewaarproces tot in de details te optimaliseren. Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd en de opgeslagen producten eens per zes weken.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een professionele koelopslag van uw groente en/of fruit? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor andere producten die geconditioneerd opgeslagen moeten worden, bijvoorbeeld met ammoniak koelcellen? Wij voorzien u graag van de benodigde informatie. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88.