Koelopslag voor uw appels en ander fruit

Wilt u middels koelopslag uw voorraad appels of andere producten bewaren in een koelhuis? Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten is gespecialiseerd in het 'kist' bewaren en koelen van appels onder speciale condities, maar ook in koelopslag van andere producten. Zonder een goed bewaarproces in koelcellen of een opslag voor uw producten zoals appels, ontstaat er kwaliteitsverlies. Wij vertellen u graag meer over het huren van een koelcel voor uw appels en het bijbehorende proces van bewaren in ons koelhuis.
Contactformulier Bel ons

Koelopslag in een koelhuis huren voor het bewaren van uw appels en peren

Een koelcel huren voor de koelopslag van uw appels, of meerdere koelcellen voor andere producten die u teelt of verhandelt, is van groot belang om de productkwaliteit te waarborgen. Ons koelhuis heeft 84 koelcellen voor appels en andere producten en we blijven steeds verder uitbreiden om groothandelaren en telers door heel Nederland de mogelijkheid te bieden om een professionele koelcel en opslag te huren. Het bewaarproces in ons koelhuis wordt door meerdere factoren beïnvloed en bestaat uit verschillende fases: drogen, wondhelen, koelen en bewaren. Onze uitgangspunten zijn er altijd op gericht om de geoogste kwaliteit zo lang mogelijk te handhaven en gewichts- en kwaliteitsverlies tot een minimum te beperken. Dat bereiken wij met behulp van ULO- en DCS-bewaring, waarvoor optimale kennis van zaken vereist is. Wanneer u ons inschakelt voor de koelopslag van uw appels of andere producten, bent u dan ook verzekerd van betrouwbaarheid en professionaliteit tijdens het huren van de opslag. 

Dagelijks meten, regelen en controleren

Gasdichte cellen en een betrouwbaar meet- en regelsysteem zijn een absolute voorwaarde voor een nauwgezette controle van de koelopslag van bijvoorbeeld appels. De vereiste koelcondities worden continu per cel via een computergestuurd meet- en regelsysteem gecontroleerd. Voor alle bewaarcondities houden wij ons strikt aan de adviezen en protocollen van FBR Wageningen. Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd, de opgeslagen producten eens per zes weken. Daarbij worden altijd de eigenaren van het product uitgenodigd, zodat zij op de hoogte blijven van de kwaliteit. Er wordt dan gekeken naar zowel de uiterlijke als de innerlijke productkwaliteit en al deze gegevens worden in rapporten vastgelegd en vervolgens beoordeeld. Zo weet u precies hoe het ervoor staat met uw appels als u kiest voor onze gekoelde opslag.  

Vraag naar de mogelijkheden voor de opslag van uw appels

Het bewaren van uw voorraad appels en andere verse producten in een koelhuis brengt vele voordelen met zich mee. Heeft u vragen over het huren van een koelcel en onze methoden voor koelopslag van uw appels of andere fruitsoorten en producten? Wij geven u graag advies en meer informatie over het huren van een opslag voor uw appels. U bereikt ons via ons contactformulier of via het telefoonnummer 0321 31 55 88.