Fruit depot

Bij Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, nabij in Lelystad, kunt u terecht voor het bewaren van uw groente en fruit in een depot. Wij bieden een gekoelde opslag, waar u met een gerust hart uw groente en fruit laat bewaren. Op ons terrein hebben wij drie gebouwen staan met cellen die geschikt zijn voor de opslag van uw groente en fruit. 

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Ontdek de mogelijkheden voor uw groente en fruit met ons depot

 

In ons depot voor groente en fruit worden alle producten ‘kist’ bewaard. Wanneer u uw producten niet op de juiste manier en op de juiste temperatuur bewaard, dan bestaat de kans op kwaliteitsverlies. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de opslag van groente en fruit, kunt u ook bij ons terecht voor een gekoelde opslag voor andere producten. Zo schakelt u ons ook in wanneer u bijvoorbeeld een gekoelde opslag voor boter nodig heeft. Daarnaast helpen wij u ook bij bijvoorbeeld de koelopslag van aardbeienplanten, bomen, eieren of bloemen. 


Bel voor de mogelijkheden

 

Heeft u interesse in ons depot voor groente en fruit in Dronten, nabij Lelystad? En wilt u zelf ook graag gebruikmaken van een gekoelde opslag? Neem hiervoor dan zeker eens contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over ons depot voor groente en fruit en de overige producten die u graag gekoeld laat bewaren, zoals boter. Voor vragen en meer informatie zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0321 31 55 88. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.