Fruit depot

Bij Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, kunt u terecht voor het bewaren van uw groente en fruit in een depot. Wij bieden een gekoelde opslag voor agrofoodproducten, waar u met een gerust hart uw verse producten laat bewaren. Op ons terrein hebben wij drie gebouwen staan met cellen die geschikt zijn voor de opslag van uw agrofoodproducten. 

 

Wilt u voor uw fruit een depot? 

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Ontdek de mogelijkheden voor uw groente en fruit met ons depot 

 

In ons depot voor groente en fruit worden alle producten ‘kist’ bewaard. Wanneer u uw producten niet op de juiste manier en op de juiste temperatuur bewaard, dan bestaat de kans op kwaliteitsverlies. Wij beschikken over een koelhuis voor citrusfruit. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de opslag van agrofoodproducten, bent u bij ons ook op de juiste plek voor een gekoelde opslag van diverse andere producten. Zo schakelt u ons ook in wanneer u bijvoorbeeld een gekoelde opslag voor boter nodig heeft. Daarnaast helpen wij u bij bijvoorbeeld de koelopslag van aardbeienplanten, bomen, eieren of bloemen.


Bel voor de mogelijkheden 

 

Heeft u interesse in ons depot voor koelopslag van fruit of groente? En wilt u zelf ook graag gebruikmaken van een gekoelde opslag voor uw agrofoodproducten? Neem hiervoor dan zeker eens contact op met ons fruitkoelhuis! Wij vertellen u graag alles over ons depot voor groente en fruit en de overige producten die u graag gekoeld laat bewaren, zoals boter. Voor vragen en meer informatie zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0321 31 55 88. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.