Gekoelde opslag voor boter

Bent u op zoek naar een gekoelde opslag voor uw boter? Dan schakelt u Koelhuis Dronten in, gevestigd in Dronten, nabij Lelystad. Wij zijn een ervaren specialist in groente- en fruitbewaring. Onze gekoelde opslag beschikt over diverse certificaten, waaronder een SKAL-certificering. Wilt u uw producten bij een gecertificeerde koelopslag opslaan? Dat zit u hiervoor bij ons zeker goed!

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Gekoelde opslag voor boter en andere producten 

Wanneer u een gekoelde opslag in gebruik neemt, dan gebruikt u deze voor verschillende producten. Naast een gekoelde opslag voor fruit en groente, is bijvoorbeeld een gekoelde opslag voor boter ook mogelijk. Het is slim om een grote voorraad boter gekoeld op te slaan. Dit is mogelijk bij ons koelhuis voor verse producten


 

Ontdek de mogelijkheden voor een eigen gekoelde opslag 

Heeft u interesse in een gekoelde opslag voor boter bij ons in Dronten, nabij Lelystad? Of bent u misschien op zoek naar een gekoelde opslag voor een ander product? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0321 31 55 88. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een gekoelde opslag.