Een koelcel huren voor groente en fruit

Wilt u een koelcel huren voor het opslaan van uw groente en/of fruit? Dan is Koelhuis Dronten in Dronten uw betrouwbare specialist voor de opslag van uw gekoelde groente en fruit. Wij bewaren fruit in kist onder speciale condities in de koelopslag die u bij ons kunt huren. Ook andere producten, zoals pastinaak, bomen, eieren, bieslook, aardbeiplanten en bloemen bewaren wij voor u in de gekoelde opslag voor groente en fruit. Wat voor teelt of groothandel u ook heeft: u kunt altijd op ons rekenen. Wanneer u besluit een koelcel voor uw groente en/of fruit bij ons te huren, profiteert u van diverse voordelen. 

 

Wilt u een koelcel huren voor het opslaan van uw groente en fruit?

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Een professionele koelcel huren voor al uw groente en fruit 

 

Wanneer u groente en fruit niet in een gekoelde opslag en onder de juiste omstandigheden bewaart, treedt er logischerwijs kwaliteitsverlies op. Voor een optimaal behoud van de kwaliteit van uw verse producten, is het opslaan van deze producten in een gecertificeerd koelhuis de ideale oplossing. Daarom kunt u een gekoelde koelopslag huren bij ons fruitkoelhuis. De condities in de koelcel die u bij ons voor uw groente en fruit kunt huren, worden heel precies geregeld door middel van een computergestuurd systeem in de gekoelde opslag. Onze dienstverlening en koelcellen zijn er dan ook op gericht om gewichts- en kwaliteitsverlies tot een minimum te beperken. Doordat wij gespecialiseerd zijn in ULO-bewaring, kunnen wij deze beperking garanderen bij koelopslag van iedere soort groente, fruit en andere producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in DCS-bewaring.


Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een gekoelde koelopslag

 

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bio-gecertificeerde koelcel voor een gekoelde opslag van uw groente en/of fruit? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor andere producten die geconditioneerd opgeslagen dienen te worden, bijvoorbeeld met ammoniak koelcellen? Wij voorzien u graag van de benodigde informatie over het huren van een koelopslag. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88.