Koelhuis voor het opslaan van verse producten

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel koelhuis waar u terechtkunt voor het opslaan van uw verse producten, kunt u met een gerust hart aankloppen bij Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten. Een goede en professionele koelopslag voor uw voorraad aan fruit, groente, bloemen en/of eieren is immers van groot belang om de kwaliteit van uw producten te waarborgen. In ons koelhuis kunt u uw verse producten opslaan in een speciaal afgestelde koelcel en zo uw groente, fruit of andere producten in een optimale conditie bewaren.

 

Zoekt u een koelhuis dat gespecialiseerd is in de opslag van verse producten?

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Hét koelhuis voor het opslaan van uw verse producten 

 

Als koelhuis zijn wij gespecialiseerd in de professionele opslag van verse producten. Wij garanderen een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit en voeren nauwkeurige controles uit van de koelopslag van groente, fruit en andere verse producten, in samenwerking met FBR Wageningen. Wij volgen hun adviezen op en streven ernaar om elk specifiek bewaarproces tot in de details te optimaliseren. Tijdens de bewaarperiode worden de koelcellen elke dag gecontroleerd en de opgeslagen producten eens per zes weken. Zo heeft u altijd inzicht in de status van bijvoorbeeld uw bomen in onze koelopslag.


Stel ons uw vragen

 

Wilt u uw verse producten opslaan bij Koelhuis Dronten? Dan bent u er van verzekerd dat uw voorraad aan groente, bloemen, eieren of fruit in onze koelruimte een volledig geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0321 31 55 88.