Koelopslag van bloemen

Een goede, professionele koelopslag van uw voorraad bloemen is van groot belang om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wilt u de bewaring van uw verse bloemen in een koelcel uit handen geven? Dan biedt het inschakelen van een koelhuis voor het opslaan van uw bloemenoogst uitkomst. Het opslaan van bloemen in een koelcel is essentieel om hun versheid, schoonheid en levensduur te verlengen. Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, is gespecialiseerd in het bewaren van groente en fruit onder speciale condities, maar ook voor de gekoelde opslag van andere producten, zoals bloemen, eieren, bomen en aardbeiplanten kunt u uitstekend bij ons terecht. 

 

Heeft u interesse in professionele koelopslag van uw voorraad bloemen? 

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Ervaar de voordelen van professionele koelopslag van uw bloemen 

 

Wanneer u kiest voor een professionele koelopslag van uw voorraad bloemen, zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw producten optimaal wordt behouden. Bij ons fruitkoelhuis beschikken we over een speciale koelcel waarmee wij gewichts- en kwaliteitsverlies van bloemen en andere producten tot een minimum beperken en uw bloemenoogst optimaal opslaan. Onze koelcel biedt een gecontroleerde omgeving voor uw bloemen waarin de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad nauwkeurig worden gehandhaafd. Wij kunnen dit resultaat garanderen, omdat wij gespecialiseerd zijn in ULO- en DCS-bewaring voor het opslaan van uw bloemenoogst. Daarbij hebben wij veel ervaring met bewaring in ammoniak koelcellen. Maakt u gebruik van onze gekoelde opslag, dan verzekeren wij u dat uw bloemen een geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan. Naast bloemen, groente en fruit kunt u bij ons ook terecht voor een gekoelde opslag voor boter.


Informeer naar de mogelijkheden voor de opslag van uw bloemenoogst

 

Heeft u interesse in professionele koelopslag voor uw bloemen of andere verse producten? Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan aardbeiplanten. Koelhuis Dronten is uw betrouwbare specialist op het gebied van een gekoelde opslag voor onder andere uw bloemen. Indien u specifieke vragen heeft over onze gekoelde opslag voor bloemen en het opslaan van uw bloemenoogst, neemt u eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88 om meer te weten te komen over ons bedrijf.