Koelopslag van bloemen

Een goede, professionele koelopslag van uw voorraad bloemen is van groot belang om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Wilt u de bewaring van uw verse producten uit handen geven? Dan biedt het inschakelen van een koelhuis uitkomst. Koelhuis Dronten, gevestigd nabij Lelystad, is gespecialiseerd in het bewaren van groente en fruit onder speciale condities, maar ook voor de opslag van producten zoals bloemen, eieren, bomen en aardbeiplanten kunt u uitstekend bij ons terecht. 

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Ervaar de voordelen van professionele koelopslag van uw bloemen

 

Wanneer u kiest voor een professionele koelopslag van uw voorraad bloemen, zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw producten optimaal wordt behouden. Wij beschikken over speciale koelcellen waarmee wij gewichts- en kwaliteitsverlies van producten tot een minimum kunnen beperken. Wij kunnen dit resultaat garanderen, omdat wij gespecialiseerd zijn in ULO- en DCS-bewaring. Daarbij hebben wij veel ervaring met bewaring in ammoniak koelcellen. Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan verzekeren wij u dat uw bloemen een geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan. 

 


Informeer naar de mogelijkheden   

Heeft u interesse in professionele koelopslag voor uw bloemen of andere verse producten, zoals aardbeiplanten? Koelhuis Dronten is uw betrouwbare specialist. Indien u specifieke vragen heeft of simpelweg meer informatie over ons bedrijf wilt inwinnen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88.