Koelopslag van eieren

Goede, professionele koelopslag van uw eieren is van noodzakelijk belang wanneer u de kwaliteit van uw voorraad wilt waarborgen. Het bewaren van producten middels geconditioneerde opslag is wel een vak apart. Het is daarom verstandig om de opslag van uw verse producten uit handen te geven aan een specialist met kennis van zaken. Koelhuis Dronten, gevestigd nabij Lelystad, heeft ruim 45 jaar ervaring in onder meer groente- en fruitbewaring. Door onze ervaring en brede expertise kunt u bij ons rekenen op een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. 

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Een optimaal bewaarproces door koelopslag van uw eieren

 

Met ruim 84 koelcellen, een totale capaciteit van twaalf miljoen kilogram en bewaring onder speciale condities, is Koelhuis Dronten de specialist die een optimale koelopslag van uw eieren realiseert. Als gerenommeerd koelbedrijf zijn wij gespecialiseerd in onder meer ULO- en DCS-bewaring en beschikken wij over diverse certificaten, waaronder een SKAL-certificering. Besluit u uw eieren of andere verse producten bij ons op te slaan, dan kunt u er van uit gaan dat deze een geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan.  


Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen   

Wanneer u interesse heeft in professionele koelopslag van uw eieren in een gespecialiseerd koelhuis, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Ongeacht het soort teelt of branche: wij waarborgen de kwaliteit van uw producten. Neem contact met ons op door te bellen naar 0321 31 55 88 of vul het contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.