Koelopslag van eieren

Een goede en professionele koelopslag van uw eieren is van belang voor het kwaliteitsbehoud van dit product. Het bewaren van eieren middels een gekoelde opslag, is wel een vak apart. Het is daarom verstandig om de gekoelde opslag van uw verse producten, zoals eieren, uit handen te geven aan een specialist met kennis van zaken. Koelhuis Dronten, gevestigd in Dronten, heeft tientallen jaren ervaring in onder meer groente- en fruitbewaring. Door onze ervaring en brede expertise kunt u bij ons rekenen op een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor optimaal kwaliteitsbehoud bij uw eieren. 

 

Optimale kwaliteit voor je eieren? Kies onze koelopslag!

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Optimaal kwaliteitsbehoud door koelopslag van uw eieren 

 

Met ruim 84 koelcellen, een totale capaciteit van twaalf miljoen kilogram en bewaring onder speciale condities, is Koelhuis Dronten dé specialist die een optimale koelopslag van uw eieren realiseert. Als gerenommeerd fruitkoelhuis zijn wij gespecialiseerd in onder meer ULO- en DCS-bewaring. Daarnaast beschikken wij over diverse certificaten. Denk hierbij aan een SKAL-certificering. Besluit u uw eieren of andere verse producten bij ons op te slaan in de gekoelde opslag? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze een geoptimaliseerd en gestructureerd bewaarproces ondergaan en verzekeren wij u optimaal kwaliteitsbehoud bij uw eieren.


Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen   

 

Wanneer u interesse heeft in professionele koelopslag van uw eieren in een gespecialiseerd koelhuis voor verse producten, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van kwaliteitsbehoud. Ongeacht het soort teelt of branche: wij waarborgen de kwaliteit van uw producten met onze gekoelde opslag voor eieren. Neem contact met ons op door te bellen naar 0321 31 55 88 of vul ons contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen omtrent kwaliteitsbehoud en gekoelde opslag van uw eieren.