Koelruimte voor fruit huren

Een professionele koelruimte voor de opslag van uw voorraad fruit huren, doet u het best bij een echte specialist. Koelhuis Dronten is al tientallen een vooraanstaand koelhuis dat gespecialiseerd is gekoelde groente- en fruitbewaring. Wij hebben ruime kennis diverse soorten van bewaring en zorgen er in Dronten middels onze gasdichte cellen en zeer betrouwbare meet- en regelsysteem voor dat de bewaarcondities van uw producten continu worden geperfectioneerd. Zo gaan wij kwaliteitsverlies van uw fruit, groente en/of andere producten tegen.

  • Moderne koelinstallaties
  • Ca. 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

Een speciale koelruimte voor uw voorraad fruit huren 

 

Wanneer u besluit een koelruimte voor uw fruit te huren bij een ervaren koelbedrijf, kunt u er van op aan dat uw producten onder optimale condities worden bewaard. Wij beschikken over 84 koelcellen die u kunt huren, met een totale capaciteit van om en nabij twaalf miljoen kilogram. Door onze ervaring en expertise zijn wij bij uitstek het bedrijf dat u ontzorgt op het gebied van professionele koelopslag van uw fruit. Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van uw voorraad fruit in ons fruit depot te allen tijde optimaal wordt gewaarborgd. 


Neem contact met ons op voor meer informatie    

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een koelruimte voor geconditioneerde opslag van uw fruit bij ons? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en alle voordelen van een professionele koelopslag. Vul ons contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88 en informeer naar de mogelijkheden.