Koelruimte voor fruit huren

Een professionele koelruimte voor de opslag van uw voorraad fruit huren, doet u het best bij een echte specialist. Koelhuis Dronten is al tientallen jaren een vooraanstaand koelhuis dat gespecialiseerd is gekoelde groente- en fruitbewaring. Wij hebben ruime kennis over diverse soorten bewaring en zorgen er in Dronten middels onze gasdichte cellen en zeer betrouwbare meet- en regelsysteem voor dat de bewaarcondities van uw producten continu worden geperfectioneerd. Zo gaan wij kwaliteitsverlies van uw fruit, groente en/of andere producten tegen. Door gebruik te maken van een koelruimte die bij ons te huur is, weet u zeker dat uw producten vers blijven.

 

Wilt u graag een koelruimte voor professionele opslag van uw fruit huren?

 

  • Moderne koelinstallaties
  • Circa 10.000 ton opslagcapaciteit
  • Zowel ULO als DCS-bewaring

 

Een speciale koelruimte voor uw voorraad fruit huren 

 

Wanneer u besluit een koelruimte voor uw fruit te huren bij ons ervaren koelbedrijf, kunt u er van op aan dat uw producten onder optimale condities worden bewaard. Wij beschikken over 84 koelcellen die u kunt huren, met een totale capaciteit van om en nabij twaalf miljoen kilogram. Door onze ervaring en expertise zijn wij bij uitstek het fruitkoelhuis dat u ontzorgt op het gebied van professionele koelopslag van uw fruit. Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van uw voorraad fruit in ons fruit depot te allen tijde optimaal wordt gewaarborgd. Elke koelruimte die bij ons te huur is, is voorzien van moderne koelinstallaties voor een optimale werking. Door de constante, lage temperatuur in koelruimtes blijven groenten en fruit langer vers en voorkomen we de groei van bacteriën en schimmels. Twijfel daarom niet en huur een koelruimte bij de specialist voor bijvoorbeeld de opslag voor sinaasappelen.


Neem contact met ons op voor meer informatie 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een koelruimte voor geconditioneerde opslag van uw fruit bij ons? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en alle voordelen van een professionele koelopslag. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden van onze koelruimte die te huur is. Vul ons contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88 en informeer naar de mogelijkheden.