Speciale geconditioneerde opslag in Dronten: DCS-bewaring

Zoekt u een koelhuis waar u terechtkunt voor geconditioneerde opslag (kwaliteitsbewaring) van temperatuurgevoelige producten, gevestigd in Dronten, nabij Lelystad? Dan bent u bij ons in goede handen. Koelhuis Dronten heeft met betrekking tot geconditioneerde opslag al een aantal jaren ervaring met DCS-kwaliteitsbewaring. Hierbij wordt het zuurstofgehalte in de cel teruggebracht tot zeer lage niveaus. Een laag zuurstofgehalte is noodzakelijk voor voldoende gasdichtheid van de bewaarruimte. Deze methode voor geconditioneerde opslag wordt door Koelhuis Dronten in nauwe samenwerking met FBR (Food & Biobased Research/PPO-Fruit) Wageningen toegepast. Wilt u meer weten over de opslag van temperatuurgevoelige producten en bent u benieuwd wat Koelhuis Dronten voor u kan betekenen op het gebied van kwaliteitsbewaring? Wij vertellen u graag meer. 

DCS-kwaliteitsbewaring als vorm van geconditioneerde opslag in ons koelhuis in Dronten

Met dit laag zuurstofbewaarsysteem wordt niet enkel de kwaliteit van fruit op de lange termijn op peil gehouden, maar ook de hardheid. Koelhuis Dronten is zeer gespecialiseerd in de opslag van temperatuurgevoelige producten en past kwaliteitsbewaring dan ook zorgvuldig toe. DCS-kwaliteitsbewaring kan echter alleen worden toegepast als dit volgens het protocol van FBS is uitgevoerd. Het is inmiddels bewezen dat deze methode van bewaring vooral bij Elstar een nog beter uitstalleven en behoud van kwaliteit geeft ten opzichte van ULO-bewaring. Ook wordt het risico van schilvlekjes teruggebracht tot een acceptabel niveau. Of u nu graag eieren, appels, bomen of andere producten wilt opslaan: geconditioneerde opslag van temperatuurgevoelige producten door een specialist op het gebied van DCS-kwaliteitsbewaring brengt vele voordelen met zich mee. 

 

Realiseer professionele opslag van temperatuurgevoelige producten

Onze geconditioneerde opslag in Dronten, waaronder DCS-kwaliteitsbewaring, wordt op basis van de adviezen van FBS uitgevoerd. Ook vinden er nauwkeurige periodieke controles van de opgeslagen en gekoelde producten plaats. Op deze manier waarborgen we tijdens het bewaarproces de kwaliteit van uw fruit, groente en andere producten optimaal. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u contact met ons opnemen om direct uw opslag te organiseren? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88 en ga met ons in gesprek. Wij beantwoorden uw vragen graag en ontdekken samen met u de mogelijkheden.