Geconditioneerde opslag in Dronten

Bent u op zoek naar een koelhuis waar u terechtkunt voor geconditioneerde opslag (kwaliteitsbewaring) van temperatuurgevoelige producten, gevestigd in Dronten? Koelhuis Dronten heeft met betrekking tot geconditioneerde opslag al een aantal jaren ervaring met DCS-kwaliteitsbewaring. Hierbij wordt het zuurstofgehalte in de cel teruggebracht tot zeer lage niveaus. Een laag zuurstofgehalte is noodzakelijk voor voldoende gasdichtheid van de bewaarruimte. Deze methode voor geconditioneerde opslag wordt door Koelhuis Dronten in nauwe samenwerking met FBR (Food & Biobased Research/PPO-Fruit) Wageningen toegepast. Wilt u meer weten over de opslag van temperatuurgevoelige producten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kwaliteitsbewaring? Wij vertellen u graag meer.

 

Kies DCS-kwaliteitsbewaring bij onze geconditioneerde opslag 

DCS-kwaliteitsbewaring als vorm van geconditioneerde opslag in ons koelhuis in Dronten

 

Met dit laag zuurstofbewaarsysteem wordt niet enkel de kwaliteit van het gekoelde fruit op de lange termijn op peil gehouden, maar ook de hardheid. Koelhuis Dronten is zeer gespecialiseerd in de opslag van temperatuurgevoelige producten en past kwaliteitsbewaring dan ook zorgvuldig toe. DCS-kwaliteitsbewaring kan echter alleen worden toegepast als dit volgens het protocol van FBS is uitgevoerd. Het is inmiddels bewezen dat deze methode van bewaring vooral bij Elstar een nog beter uitstalleven en behoud van kwaliteit geeft ten opzichte van ULO-bewaring. Ook wordt het risico van schilvlekjes teruggebracht tot een acceptabel niveau. Of u nu graag eieren gekoeld wilt opslaan, andere producten: geconditioneerde opslag van temperatuurgevoelige producten door een specialist op het gebied van DCS-kwaliteitsbewaring brengt vele voordelen met zich mee. U kunt zelfs bomen in onze koelopslag opslaan.

 

 

Realiseer een professionele opslag van temperatuurgevoelige producten

 

 

De geconditioneerde opslag in ons koelhuis voor temperatuurgevoelige producten met DCS-kwaliteitsbewaring, wordt op basis van de adviezen van FBS uitgevoerd. Ook vinden er nauwkeurige periodieke controles van de opgeslagen en gekoelde producten plaats. Op deze manier waarborgen we tijdens het bewaarproces voor appels en andere producten, de kwaliteit optimaal. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u contact met ons fruitkoelhuis opnemen om direct uw geconditioneerde opslag te organiseren? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0321 31 55 88 en ga met ons in gesprek. Wij beantwoorden uw vragen graag en geven u meer inzicht in de mogelijkheden van DCS-kwaliteitsbewaring.